مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری پدربزرگ توسط نوه دختری

باسلام 37سال سن دارم وازشوهرم جداشدم پدربزرگم ارتشی بودند رفتم تامین اجتماعی نیروهای مسلح طبق رای 157 دیوان عدالت اداری تقاضای دریافت مستمری کردم قبول نکردن امکانش هست باتوجه ب رای دیوان ازتامین اجتماعی ب دیوان شکایت کنم

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

مستند به رای ایجاد رویه 157 دیوان حقوق مستمری به نوادگان اناث هم تعلق می‌گیرد. اگر شغلی ندارید و صیغه طلاق هم جاری شده است موظف به پرداخت هستند و در صورت استنکاف می‌توانید به دیوان عدالت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می توانید شکایت می توانهید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که تحت تکفل پدر بزرگ خود نباشید مشمول مستمری ایشان نخواهیم بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله در صورتی که مستمری وبیمه ندارید و هیچ منبع درامدی ندارید به دیوان عدالت اشکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مستمری پدربزرگ ، به دختر یا نوه دختری
مطلقه یا مجرد و فاقد شغل و فاقد حق بیمه پرداخت خواهد شد
به شرطی که نوه دختری تحت تکفل پدربزرگ بوده
باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به شما تعلق میگیرد به شرطی که تحت تکفل پدربزرگ بوده باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در همان رای 157 دیوان آمده که اگر نوادگان اناث تحت تکفل اجداد خود بوده اند مستمری به آنها تعلق خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تحت تکفل پدر بزرگ خود نباشید مشمول مستمری ایشان نخواهیم بود.