مشاوره حقوقی رایگان - وکالت نامه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما وکلای محترم حقوقی
غرض از مزاحمت با توجه به اینکه در وکالت نامه مطلب اسقاط کافه خیارات ذکر گردیده آیا موکل میتواند وکیل را عزل نماید با توجه به اینکه در وکالتنامه ذکر نگردیده که موکل حق عزل وکیل را دارد یا ندارد . با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اسقاط کافه خیارات، ارتباطی به وکالت و عزل آن ندارد. اگر موکل حق عزل داشته باشد می تواند عزل کند .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتیکه موکلدحق عزل داشته باشد میتواند عزل کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن وکالت نامه شما دارد متن آن نیاز به بررسی دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود و عرض ادب
در خصوص سوال شما نیاز به گفتگو بیستر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر حق عزل وجود داشته باشند موکل میتواند وکیل را از سمت وکالت عزل نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر وکالت بلاعزل نباشد بله عزل وکیل ممکن است