مشاوره حقوقی رایگان - هزینه پارکینگ بابت خودروی توقیفی

من بابت تصادف خودروام 51 روز در پارکینگ رو باز بوده . رفتم ترخیص کنم از سامانه برام پیامک اومده 230 هزار تومن باید پرداخت کنم اما صاحب پارکینگ میگه 1490 هزار تومان باید بزنی به حسابم. میپرسم این مبلغ که پیامک اومده پس چیه ? پاسخ میده اون مبلغ حق سازمان تعاون هست و مبلغ 20 هزارتومان هم بابت هر روز برای خود پارکینگ که مجموعا میشه روزی 25000 تومان باید پرداخت کنی. لطفا صحت و یا عدم صحت گفته های ایشان را برایم روشن بفرمایید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از مرجع مربوطه پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به وی بگویید بصورت مکتوب بنویسد و امضا کند سپس به مرجعی که دستور ترخیص داده است صحت و سقم آن را جویا شوید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

از وی تقاضا نمایید به صورت مکتوب بنویسند و امضا نمایند از مرجعی که دستور ترخیص داده صحت و سقم آن را جویا شوید،ازمرجع مربوطه سوال و پیگیری نمایید