مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

سلام وقت بخیر من در تلگرام با فردی آشنا شدم ک خدمات ب مردم ارائه میداد و با ایشون صحبت کردم و ایشون مبلغ بالایی از من پول گرفت بود بعد مدتی من رو بلاک کرد و من رسید تراکنش ها و اسکرین شات از صحبت هام و یک شماره تماس فعال از ایشون دارم چیکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نفرمودید موضوع کاری چه بوده است تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به استناد مدارک و مستندات نسبت به طرح شکایت اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان کلاهبرداری شکایت کنید یا دادخواست مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت عنوان کلاهبرداری شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام حتما به پلیس فتا مراجعه نمایید و سپس شکایت کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع را مطرح نمایید
و بعد باید در دادگاه حقوقی ، دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام می توانید علیه ایشان طرح دعوا کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست مطالبه وجه سریعترین راه برای رسیدن به پول شماست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام به علت پرداخت وجه رابیان نکردید لیکن با توجه به داشتن شماره حساب می توانید موضوع را از طریق مراجع قضایی و با مشورت و همراهی وکیل پیگیری نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

با مراجعه به دفاترخدمات قضایی شکواییه باعنوان کلاهبرداری وتحصیل مال ازطریق نامشروع تنظیم وپیگیری نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام به پلیس فتا ودادسرامراجعه تحت عنوان کلاهبرداری و تحصیل مال ازطریق نامشروع شکایت نماید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر ببه اغفال و فدیب جهت تحصیل مال متوسل شده و یا در واقع هیچگونه خدماتی در کار نبوده و امیدوارتون کرده بودن به امور غیر واقع امکان شکایت را دارید.

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طرح شکایت کلاهبرداری ومراجعه به پلیس فتا