مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام خسته نباشید حدود 2ماه پیش بنده سرکار بودم بدون اطلاع برگشتم خونه کار داشتم که فهمیدم خانمم با اقایی داخل خونه بودن بعد از کلی مشاجره گفت که با هم دوست بودن و فقط 10 دقیقه بوده که اومده خونه بعد از چک کردن دوربین مجتمع فهمیدم که از ساعت 8تا3ظهر باهم تو خونه بودن من ازش خواستم که بیاد بریم پزشکی قانونی ولی دعوامون شد و قهر کرد خاستم ببینم الان ببرمش فقط نشون میده که رابطه داشته با چه کسی برام مهم نیست فقط میخام بدونم رابطه جنسی داشته تورو خدا کمکم کنید تو شرایط روحی خیلی بدی هستم ممنون

پاسخ ها :

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

معاینه از طریق پزشکی قانونی فقط با دستور دادگاه امکان پذیر است اما خارج از آن و متخصصین امر می‌توانند اظهار نظر بکنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با ارائه دوربین های مداربسته با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع قابل پیگرد و شکایت می باشد و دوربین های مداربسته می تواند به عنوان یکی از مدارک و مستندات شما قرار بگیرد

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
تحت عنوان رابطه نامشروع با استناد به تصاویر دوربینهای مداربسته از ایشان شکایت کنید.