مشاوره حقوقی رایگان - شاکی از من در دادسرا شکایت کرده و شاهدهای صددرصد دروغین برده و خودش طبق شواهد و مدرک جعل هویت کرده

با سلام خانومی که بعنوان کار در منزل بنده به ایشان زنگ زدم و درخواست کردم اگر کار میکنید طبق معرفی یک دوست بیایید کار منزل را انجام دهید و ایشان قبول کردند و آمدند و من به دلیل آنکه شخصی که معرفش بود به من گفته بود او صیغه دارد با ناپدری خودم و دوست و آشنا زیاد دارد بهمین دلیل بنده که با مادرم به صورت مجرد زندگی میکنم درخواست کردم و آمدند که بعد از 2 جلسه من از این خانوم درخواست کردم و گفتم شما که خودتون صیغه ناپدری دوستم شدید آیا خانومی برای صیغه با بنده سراغ دارید که ایشان در جواب گفت من خودم صیغه ام با اون آقا تمام شده و نرفتیم دیگه صیغه کنیم و الان هم منتظر پول مهریه ام هستم وگرنه اصلا دوست ندارم که با ایشان زندگی کنم و خودم برای صیغه با شما از همه واجبتر هستم و من نیز چرا دروغ ایشان را پسندیدم و به توافق رسیدیم که ایشان صیغه بنده شود اما مهلت 2 هفته ای از من خواست هنگامی که از او مدرک جهت رفتن به محضر و صیغه درخواست کردم که ایشان نامش س بود که وقتی گفتم مدرک برای محضر گفت راستش را بخواهی نام من فلان هست در واقع و برای اینکه باور کنی من فقط کارت بانک دارم و شناسنامه و کارت ملی را گم کردم و طبق آن کارت و نامش صیغه را خودم بدلیل تسلط کامل به زبان عربی و تسلط بر قران تا حد پایین تر از نصف فهم قرآن شخصا خواندم و ایشان مدت و مهریه اش مشخص شد برابر با صیغه ای که خواندم و اما ایشان بعد از 2 هفته با پیام به من گفت من اصلا دوستش دارم و جدا نمیخوام بشم و من گفتم تو که گفتی 2 هفته به من مهلت بده تا من میام کلا پیشت و در خانتان میمانم و زندگی میکنم که ایشان با کلک از من یخچال و کلی وسایل و پول برای خودش به صورت کارت به کارت کردن و غیره خیلی ناراحت شدم و بحثمان شد که من تهدید و توهین کردم اما کسی اصلا ما بین نبود که بخواهد علت محکوم شدن بنده رو که توهین و تهدید بود بخواهد شهادت دهد چون من پیامکی این کار را کرده بودم و اول این سوال پیش میاد چگونه 2شاهد شهادت دادند مگر آنها موقعی که من پیام میفرستادم در نزد من و یا او بوده اند و سوال دوم این بود که همین خانوم با نامی متفاوت از آنچه خودش را برابر با کارت بانک به من معرفی کرد و من دیدم با نام دیگری از من شکایت کرده بود و تحقیق که کردم دیدم با همان نام سوم که از بنده شکایت کرده در بانک شماره حسابی دیگر دارد و مگر میشود شخصی خودش را حسن معرفی کند و بعد با نام حسین شکایت کند و حتی هر 2 شماره کارتهای بانکی و نامهای متفاوتش برای همان خانوم س بود و اگر با نامی که از من شکایت کرده و واقعا نام واقعی او هست مرتکب جرم و جعل هویت نشده که 2حساب متفاوت با 2 هویت متفاوت در بانک دارد و این را نمیگویند مجهول الهویه لطفا بنده رو راهنمایی کنید چون این خانوم بسیار دروغگو و ریا کار هست و من که حتی اسمی که با آن از من شکایت کرده را باور ندارم که آن هم حتی اصل باشد تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید تا اگر تشخیص بنده درست هست از دادسرا بخواهم از بانک استعلام هر 2 کارت بانک را بگیرند با تشکر.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال شما بسیار مفصل است و خواندنش و پاسخش از حوصله این بحث خارج است . ارائه پاسخ قاطع ، اطمینان بخش و کامل به سؤال شما مستلزم مشاوره حضوری است .

یک وکیل

با سلام اگر از شناسنامه و اسناد سجلی دیگران استفاده کرده پس اوبا توجه به قانون جرایم و تخلفات اسناد سجلی و شناسنامه می توانید از ایشان شکایت کنید. فرستادن پیام و تهدید ایشان با گرفتن پرینت از پیام ها قابل اثبات است.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام واحترام
همانطور که همکاران محترم فرمودند در صورتیکه تهدید و توهین شما بوسیله پیامک بوده باشد با استعلام مشخص میگردد.
و اما در خصوص استفاده از اسناد سجلی دیگران در صورت اطمینان از این موضوع و همچنین داشتن دلایل کافی در این ارتباط میتوانید شکایت خود را طرح نمایید

یک وکیل

سلام مشاوره حضوری توصیه می گردد.