مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از بی سوادی مادر

باسلام به تازگی متوجه شدیم که برادر من از بی سوادی مادرم سواستفاده کرده و دو دانگ از کارخانه پدرم را که به اسم ایشان است به نام خود زده البته به این بهانه که باید مادرم بیاید وچند جا را امضا کند برای حل مشکلات کارخانه ولی درواقع امضا برای انتقال دو دانگ کارخانه به اسم خودش بوده الان ما 6فرزند دیگر میتوانیم از اوشکایت کنیم؟ مادر ما بیسواد است و اطلاعی نداشته که چه نقشه ای کشیده برادرم. باتشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
شما خیر اما مادر می تواند به وکیل وکالت دهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بتوانیم سوءاستفاده از ضعف نفس و بیسوادی و احیانا بیماری مادر خود را اثبات نمایید قابل ابطال خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
مادر باید دادخواست ابطال انتقال سند به علت عدم قصد و رضا و سو استفاده از حجر مادر را مطرح نمایید و