مشاوره حقوقی رایگان - تعدیل اقساط مهریه

با عرض سلام و ادب و احترام
در حکم اعسار همسرم(زوج)امده است که...برای هر چهار ماه یک عدد سکه وبه ازای افزایش دویست هزار تومان به قیمت سکه از قیمت فعلی یک ماه به مدت اقساط اضافه ودر صورت کاهش قیمت ها به میزان فوق یک ماه از مدت تعیین کسر گردد. .... حال با توجه به اینکه تاریخ تنظیم این دادنامه بهمن ماه 96 است که دران تاریخ قیمت سکه یک میلیون و دویست هزار تومان بوده وتا کنون فقط یک سکه در سال 98 پرداخت شده است . و اکنون قیمت سکه حدود یازده میلیون تومان است وصول مهریه ناممکن است چون با هر سر رسیدی از سکه نسبت به قیمت اولیه دو مرتبه به مدت اضافه شده و با افزایش مرتب قیمتها این دور همچنان ادامه میابد . مثلا اگر در بهمن 98 باید سکه دوم پرداخت می شد با افزایش قیمت چند ماه به مدت اضافه می شود . وبا فرا رسیدن ان بار دیگر با افزایش قیمت چند ماه دیگر اضافه شده و بدین ترتیب قابل وصول نیست . که موجب تضعییع حق زوجه شده است . بنظر شما راهکار چیست ضمنا تعداد 100سکه مهریه بوده است. از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام درخواست تعدیل و کاهش فاصله اقساط کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مدت اقساط ،
به این صورت محاسبه نخواهد شد و زوج باید ابتدا تمام اقساط معوقه را پرداخت نماید و سپس درخواست تعدیل اقساط را بدهد