مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ آپارتمان

در یک آپارتمان 4 واحدی زندگی می کنم همسایه به نگه داشتن دوچرخه در پارکینگ اعتراض می کند آیا می تواند شکایت کند ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر پارکینگ اختصاصی خودتان است ایراد ندارد اگر در مشاعات است باید دیگر مالکان رضایت داشته باشند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً فضای پارکینگ جز مشاعات است صرف نظر از پارکینگ های اختصاصی هرگونه دخل و تصرف در فضای مشاع بایستی با اجازه سایر شرکا و متصرفین و مالکین باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر در فضای مشاعات باشد نیازمند اذن و رضایت کلیه مالکین می باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر شما پارکینگ ندارید اجازه سایر مالکان الزامی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در پارکینگ خودتان می توانید نگهداری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله مگر شما دوچرخه را در محل پارک خودرو خودتان ، پارک نمایید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر شما پارکینگ ندارید اجازه سایر مالکان الزامی است