مشاوره حقوقی رایگان - طلاق توافقی

با سلام الان یک سال بیشتر هست با خانمم که تو دوران عقد هستیم به مشکل خوردیم و ایشون مهریه از طریق ثبت و نفقه شکایت کردن و یک چهارم حقوق و نفقه دریافت میکنن 50 میلیون هم طلا از من بردن
با درخواست فراوان گفتن صدمیلیون بده توافقی تمام کنیم به نظر شما چکار کنم با اینکه این مبلغ برام سنگین هست و باید وام بگیرم ، خودمم خسته شدم ، وکیل هم گرفته و گفتن اگه قبول نکنم شکایت مهریه میبرن دادگاه
لطفا راهنمایی کنید چکار کنم تموم کنم یا ادامه بدم؟
درضمن مهریه 114 سکه هست و خانم هم باکره هست.(دوران عقد هستیم)

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، خب اگر بتونید توافقی مسئله رو حل کنید از رفت و آمد در دادگاه راحت میشید ولی اگر توافق حاصل نشد خب ایشان که دارن مهریه را قسطی دریافت می کنند ، طلاق هم دست شماست ، اگر بخواهید می توانید طلاق بدهید اگر هم نخواهید هیچ کس نمی تواند شما رو اجبار کند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توافقی حل کنید اما حتما با وکیل تا مشکلی در سازش ایجاد نشود.