مشاوره حقوقی رایگان - اسباب کشی مستاجر ها به آپارتمان

باسلام و خسته نباشید ما حدود 3ماه هست به یک آپارتمان 5 طبقه دو واحدی اسباب کشی کردیم مدیریت میگه حین اسباب کشی راه پله خط و خش افتاده باید تعمیر کنید راه پله از قبل هم درب و داغون بوده ولی اصرار دارن شما باید درست کنید هرچه قدر هم میگم موقع رفتن باز این اتفاق می افته بزارید موقع خالی کردن واحد درست می کنیم گوش نمیدن خواستم بدونم می تونیم تعمیر نکنیم وزیر بار نریم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدیر بتواند تقصیر شما را اثبات کند و اگر توانست شما باید تعمیر کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می توانید و اگر ایشان ادعایی دازند باید اثبات نمایند

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام مدیر باید بتواند تقصیر شما را اثبات کند و اگر نتوانست شما مقصر نیستید و لازم به تعمیرنیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر کسی ادعایی دارد باید آن را با ادله محکمه پسند اثبات نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اگر تقصیر شما را اثبات نماید می تواند الزام نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام مدیر ساختمان باید تقصیر شما را اثبات کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت مدعی باید ادعای خود را ثابت کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر مقصر هستید باید بپردازید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مدیر بایستی از طریق محکمه به اثبات ادعای خویش بپردازد ودر صورت اثبات تقصیر توسط شما اقدامات لازمه را انجام دهد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر اگر شما خسارت وارد کردید خودتان هم باید تعمیر کنید