مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

سلام، من از همسرم شکایت ترک انفاق کردم و چهارماهه بلاتکلیف خونه پدرم هستم و همسرم قفل درب رو عوض کرده و نمی‌ذاره خونه برم ، کار ما هنوز از مرحله کلانتری به مرحله دادسرا رسیده و قراره هفته بعد بریم جلسه دادیاری
همسرم قصد جدا شدن داره ولی بخاطر مهریه اقدامی نمیکنه و منو بلاتکلیف نگه داشته ، میخواستم بدونم که اگر در جلسه بگه که قصد طلاق دادن داره از محکومیت درمیاد و بازم من بلاتکلیف خواهم موند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تصمیم به طلاق شما دارد دادگاه او را ملزم به پردخاخت تمامی حقوق مالی شما میکند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر ترک انفاق جرم آنی و به محض تحقق رفتار مجرمانه محقق گردیده است و ربطی به طلاق نخواهد داشت

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام اگر طلاق از جانب زوج باشد شما به تمامی حق و حقوق خود خواهی رسید مگر اینکه خلافش ثابت بشه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تصمیمش طلاق شماست باید تمام حقوق مالی شما را پرداخت کند

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام باید نفقه و مهریه بدهد

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورتی که قصد طلاق دارند باید تمام حق و حقوق مالی شما شامل مهریه نفقه و اجرت المثل را بپردازند- جرم ترک انفاق ربطی به طلاق ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
باید کلیه حقوق مالی را جهت طلاق پرداخت نمایند
تعویض قفل را صورتجلسه نمایید

یک وکیل :

خیر
دادگاه به موضوع ترک نفقه رسیدگی میکنه

معصومه قلیچ

سرکار خانم معصومه قلیچ :

سلام تا زمانی که طلاق واقع نشده ایشان باید نفقه شما رو پرداخت کنه و اگر امتناع کنه مرتکب جرم ترک انفاق شده هرچند که قصد طلاق داشته باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر زوج در هر حال مکلف است که نفقه و مهریه زوجه را پرداخت نماید
شما بهتر است درخواست اجرای مقداری از مهریه را در اداره ثبت مطرح نمایید و ..

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در جلسه دادگاه بگوید که می خواهد شما را طلاق بدهد دادگاه او را ملزم می کند که تمام حقوق مالی شما را پرداخت کند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نفقه ربطی به طلاق ندارد. از زمان عقد تا زمان طلاق می بایست نفقه شما پرداخت شود

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر. چنانچه در جلسه دادیاری از برگشت شما به منزل مشترک خودداری نماید به ترک انفاق محکوم می شود.
رضا امیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com

نسترن اسدی

سرکار خانم نسترن اسدی :

باسلام وعرض ادب خیر اعلام چنین موضوعی رافع مسئولیت وی نخواهد بود در هرحال به جهت محکومیت همسر خود در شعبه اعلام کنید حاضر به تمکین هستید

یک وکیل

سلام خير تازمانيكه صيغه كلاق جاري نشده مكلف به پرداخت نفقه هست و همچنین ایام عده

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر عنوان دارند قصد طلاق دارند که بایستی تمامی امور وحقوق مالی شمارا پرداخت نمایند.بابت نفقه هم مکلف به پرداخت است واگر نتواند اثبات نماید محکوم به پرداخت می گرددودر صورت عدم پرداخت می توانید علاوه بر اخذ حکم جلب پس از مدتی ازطریق دادگاه خانواده بدلیل عدم پرداخت نفقه بمدت6 ماه یا بیشترتقاضای طلاق نمایید.

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

بادرود. نه . اگر توان مالی اداره زندگی را دارد و با این حال ترک نفقه کرده مجازات قانونی دارد.

نسرین عصیانی خوزانی

نسرین عصیانی خوزانی :

خیر محکومیت ایشان پابرجاست

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام ایشان باید تمام حقوق مالی شما از جمله نفقه معوقه را پرداخت نمایند

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

تا زمانیکه زوج اقدام عملی برای طلاق نکنه، به نظرم همچنان بلاتکلیف خواهی ماند...بهتره یک اظهارنامه رسمی فوری به همسرتان ارسال کنید و در ان تاکید کنید که : شما من را از خانه بیرون کرده اید و من همیشه اماده ادامه زندگی مشترک بوده و هستم....تاکید کنید که مخالفتی با زندگی مشترک ندارید........

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ..زندگی مشترک باید بر پایه اخلاق و مودت و رحمت باشد و نه شکایت و شکایت کشی.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما میتوانید قبل و یا حتی بعد از طلاق کلیه حقوق مالی خود را مطالبه کنید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

سلام شکایت ترک انفاق مربوط به عدم استفاده شما از منزل مشترک می‌باشد و ترک انفاق یعنی عدم تهیه موجبات زندگی مشترک توسط زوج که یکی هم از موجبات تهیه مسکن توسط زوج است و داستان طلاق و ادامه زندگی مشترک بعد از اثبات ترک انفاق است که شما میتوانید با اثبات غیر و خرج طلاق بگیرید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر قصد طلاق گرفتن دارید با توجه به همین دادنامه محکومیت به نفقه میتونید دادخواست طلاق بدید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نفقه به مهریه ربطی ندارد