مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت

سلام وقت بخیر من از یک نفر شکایت کرده بودم ایشون پول از من گرفت ولی محصول رو تحویل نداد ، اما بعد از پیگیری من پول رو پس داد و مشکل حل شد اما امروز بعد از چند ماه پیامک شکایت برام اومده ، چطور میتونم شکایت خودم رو پس بگیرم یا صرف نظر کنم ، ترجیحا به صورت غیر حضوری

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضائی لایحه بفرستید که دیگر در خصوص این موضوع شکایت ندارید در واقع رضایت می دهید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام طی لایحه ای از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه
ارسال نمایید که
درخواست استرداد دعوا یا گذشت و رضایت قطعی و منجر را به شعبه اعلام نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه رضایت ارسال کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دفتر خدمات قضایی رضایت خود را اعلام کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال نمایید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید درخواست استرداد دعوا یا رضایت ویا گذشت خود رااعلام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود شما میتوانید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال نمایید که درخواست استرداد دعوا یا گذشت و رضایت قطعی و منجر را به شعبه اعلام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه درخواست استرداد دعوا یا گذشت و رضایت قطعی را اعلام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بوسیله لایحه در دفتر خدمات قضایی اعلام گذشت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه مناسب ارسال شود