مشاوره حقوقی رایگان - سفته در قبال قرارداد

با سلام من حدودا 3 سال پیش در موسسه اموزشی برای یک کلاس اموزشی ثبت نام کردم و یک قرارداد بستم و در کنار اون قرارداد برای پرداخت شهریه سفته دادم و سفته امضا کردم ولی کلاسها خوب نبود و انصراف دادم و رها کردم . حالا الان سفته های منو نمیدن‌ و نمیدونم چیکار کنم . همه کسانی که اون سال با هم بودیم همه ناراضی بودن و یک جورایی کلاهبرداری بود

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام دادخواست استرداد لاشه سفته رامطرح نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست استرداد لاشه سفته ها را در دادگاه مطرح کنید قبل از آن هم اظهار نامه بفرستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست دادخواست استرداد لاشه سفته بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا
اظهارنامه ارسال
و سپس دادخواست استرداد لاشه سفته را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه رسمی لاشه سفته ها را مطالبه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست استرداد لاشه سفته مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اظهارنامه استرداد سفته را مطالبه و در صورت عدم استرداد دادخواست مناسب اقدام نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست استرداد لاشه سفته رامطرح نمایید