مشاوره حقوقی رایگان - طلاق در دوران عقد

سلام وقت بخیر ببخشید. من دو سه ماه هست که عقد کردم به خاطر یک سری بحث های خانوادگی من حاضر شدم عقد کنم الان واقعا شرایط سختی دارم از یه طرف هیچ علاقه ای به همسرم ندارم و از طرف دیگه اون خیلی اذیت می‌کنه بد بینه و بد اخلاقی در میاره مثلا گیر میده که کجا میرم و میام . کلا می‌خوام جدا بشم اما هیچ دلیلی ندارم که میگن باید از دلایل سند ازدواج و داشته باشه اما من ندارم این وسط چطوری من طلاق بگیرم . اگه من درخواست بدم اون هم قبول می‌کنه .

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،یا توافقی جدا شوید یا اگر میخواهید خودتان اقدام کنید عسر و حرج خود را باید اثبات کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با خودش صحبت کنید تا توافقی جدا شوید . در غیر اینصورت حسب اینکه باکره هستید یا خیر راه کارهایی وجود دارد در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

طلاق دست مرد است و زن بدون دلیل محکمه پسند نمی تواند طلاق بگیرد مگر اینکه توافق کنید. اگر شما باکره باشید امتیاز زیادی دارید. حضورا در شهرتان به وکیل مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید با اقدام خود اورا مجبور به طلاق کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توافق کنید.
اگر توافق نکرد مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید تا مجبور به توافق شود.