مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان برداشت طلب مهریه از حساب بانکی در ثبت

سلام با عرض ادب و خدا قوت
بنده حساب بانکی زوج را در اجرای ثبت توقیف کردم و مبلغ 90 میلیون تو حسابش هست و سکه های بنده 160 عدد هست ،،، چه مدت حدودا زمان میبره بعد از دادن درخواست واریز وجه به حساب اینجانب تا موجودی حساب زوج به دستم برسه چون زمان برام خیلی مهمه و آیا قبل این کار سکه های اینجانب باید کارشناسی و قیمت گذاری شود یعنی بنده باید درخواست قیمت گذاری بدم یا نیازی نیست خودشون قیمت گذاری می‌کنند یا اینکه نیازی نیست به قیمت گذاری سکه های اینجانب ممنونم عزیزان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

معمولا 40 روز از زمان توقیف حساب طول می‌کشد.
اصولا سکه ها باید تعیین قیمت شوند.
باید خودتان پیگیر امور پرونده باشید. خودشان خود به خود کاری انجام نمی دهند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سک ها ارزیابی خواهد شد موضوع را پیگیری نماید از مرجع مربوطه