مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

سلام من توی سایت درج آگهی دیدم که یک نفر عکس یک گل نیلوفر رو گذاشته واسه فروش منم پیام دادم بهش گفتم قیمتش چقده.بعد مامانم گفت منم یه نیلوفر دارم بذارش تو سایت درج آگهی شاید مال منم فروش بره.منم عکس گرفتم گذاشتم تو سایت.بعد یه مدت همون که پیام داده بودم بهش گفته بودم قیمت گل چنده پیام داد به من که آره تو گل منو گذاشتی واسه فروش. منم گفتم تو کی هستی.چرا مزاحم میشی خجالت بکش.اونم پیام داده واسه من میگه ماساژوری تو.منم گفتم ننت ماساژوره. من میتونم واسه این حرف ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. اتفاقا به نظر شما به ایشان توهین نمودید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کلمه ماساژور توهین نیست . اگر هم باشد متقابلا به یکدیگر توهین کرده اید و هر دو مجازات می شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این توضیحات شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

توهین نیست.برفرض باشد هردو محکوم می شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر بتوان مصداق توهین تلقی کرد هر دو قابل مجازات هستید