مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تهدید و کتک کاری

با سلام
شب پیش بخاطر موضوع جای پار با همسایه دچار مشکل شدیم و اون شخص تعادل روانی نداره و دو مرد رو فرستاده با چوب و سلاح های دیگه وارد پارکینگ ما شدند و در صورتی ک ما دو خانم بودیم کتک کاری ره انداختن و فحاشی بسیاری کردن. آخر شب هم همون شخص پشت در فحاشی بسیار بد و تهدید میکرد که فیلم هم داریم ازش باید چیکار کنیم؟ و آیا واقعا مجازاتی داره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت مبتنی بر ضرب و جرح و تهدید وفحاشی به استناد فیلم و شهود مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با عنوان ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام تحت ضرب و شتم و توهین و فحاشی شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید در این خصوص شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت عناوین مجرمانه ضرب و جرح و توهین و فحاشی شکایت نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به عنوان ضرب و جرح و توهین و تهدید و فحاشی به استناد شهادت شهود و فیلم شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت مبتنی بر ضرب و جرح و تهدید وفحاشی به استناد فیلم و شهود مطرح کنید