مشاوره حقوقی رایگان - ماده 477

پس از 3سال پیگیری در کمیسیون ویژه قضایی 3قاضی رای مثبت له بنده دادند و دادستان استان تهران نیز تایید نمود
پرونده در تاریخ 14شهریور جهت تایید معاون قوه قضائیه به این معاونت ارسال شد پس از 4روز در 18شهریور معاونت تایید نکرد و پرونده وماده477رد شد
الان چه کار کنم
آیا این 3سال و 3قاضی و دادستان له اندازه 4روز در معاونت نتوانسته اند کار انجام دهند
الان حکم بنده که جلب است برای اجرا رفته

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متاسفانه در صورت عدم پذیرش ماده 477 حکم قابلیت اجرا خواهد داشت

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .حکم اجرا می شود چراکه با ماده477مخالفت شده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دلیل جدید داشته باشید میتوانید دوباره درخواست بدهید