مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت بیمه ماده 148

باسلام و احترام
اینجانب بعد از جلسه حل اختلاف رای پرداخت بیمه طبق ماده 148 را گرفتم من زودتر از قرارداد اخراج شدم و کارفرما مکلف شد هم حق بیمه تا آخر قرارداد و هم حق السعی را پرداخت کند حق بیمه را از اجرای احکام باید پیگیری کنم یا اداره بیمه ؟؟
البته به بیمه تامین اجتماعی مراجعه کردم گفتند تا حق السعی پرداخت نشود نمیتوانند برای بیمه اقدام کنند چگونه مورد ذکر شده را پیگیری کنم تا به حق و حقوق خود برسم. آیا باید دادخواست به اجرای احکام بنویسم؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید بعد از قطعی شدن حکم ، درخواست اجرای حکم را نمایید تا ابتدا اجراییه صادر بشود و سپس به کارفرما ابلاغ بشود و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ابتدا باید مواعد قانونی بگذرد.
قطعی شود.
بعد درخواست اجرا

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از قطعی شدن حکم می توانید درخواست اجرای حکم بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از قطعی شدن حکم تقاضای صدور اجراییه نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از قطعی شدن حکم می توانید درخواست اجرای حکم بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از قطعی شدن حکم می توانید تقاضای اجراییه کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بعد از قطعی شدن حکم درخواست اجرای حکم دهید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از قطعی شدن درخواست صدوراجرائیه نمایید