مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام
بنده یک قرض الحسنه دوستانه ای داشتیم که کارت آن به نام همسرم بود و همه واریز و پرداخت ها از این کارت، با همسرم مشکل پیدا کردم و مهریه اش رو گذاشته اجرا و اون کارت که به نام خودش هست و پول داخلش هست رو نداد و من سفته ازشون مبلغ 6 میلیون داشتم گذاشتم اجرا و رفتم شورا حل اختلاف که پول من رو بده و سفته هاتو بگیر اما ایشون قبل از شورا رفته شکایت کرده که من ازش دزدیدم و کلانتری هم شکایت کلاهبرداری کرده و داخل کلانتری سازش نکرد و درخواست دادسرا داد
حالا من اول شکایت کردم تکلیف چیه و دادسرا چگونه اس و چه اتفاقی میفته؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

رویه کمتر در دعاوی زن و شوهر سرقت را می پذیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اعلام کنید که سفته بابت وجهی بوده که به حسابش واریز شده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادسرا به هر دو
موضوع ، جداگانه رسیدگی خواهد کرد و حکم صادر مینماید
و موضوع پرونده شما
، مطلقا کلاهبرداری
نخواهد بود و قرار منع تعقیب صادر خواهد شد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع پرونده شما کلاهبرداری نیست و دادسرا به هر دو پرونده جداگانه رسیدگی میکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو شکایت در راستای خودشان در جریان رسیدگی قرار می گیرد .
ولی نتیجه رای کیفری در دادگاه حقوقی موثر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دو موزه متفاوت است که توسط دادسرا مورد رسیدگی قرار خواهد کرد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به هر دو دعوا جداگانه رسیدگی خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد هر دو مورد دادسرا جدا رسیدگی میکند و البته سرقت و کلاهبرداری در دعاوی زوجین معمولا رد میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به احتمال زیاد به استناد به مدارک موجود برایت حاصل کنید.

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام برخلاف نظر برخی همکاران محترم که پر پاسخ به این سوال گفته اند که به دو موضوع جداگانه رسیدگی می شود ، پاسخ صحیح این است که چون دعوای شما مطالبه وجه سفته بوده و شکایت همسرتان نیز سرقت و کلاهبرداری همان سفته هاست ، لذا ابتدائا موضوع شکایت همسرتان باید تعیین تکلیف شده و سپس خواسته ی شما بررسی می شود و این موضوع توسط کیفری به شورای ح ا اعلام می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
اصولا در دعاوی زن وشوهر سرقت پذیرفته نمی گردد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مسلما کلاهبرداری نیست. اما در خصوص سرقت از خود دفاع کنید که به چه علت بوده.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. دادسرا ب هر دو موضوع رسیدگی میکند. و شما دلیل بهتر ست در جلسه دادسرا تمام توضیحات راجع به قرار داد سفته و سو استفاده همسرتان ازین کارت را به صورت مفید توضیح دهید. ضمنا کلاهبرداری و سرقت نیاز ب دلیل اثباتی دارد. نگران نباشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر دو موضوع در دادگاه حقوقی و کیفری جداگانه رسیدگی میشود و رای دادگاه حقوقی بر کیفری موثر است