مشاوره حقوقی رایگان - ‌خرید ماشین با طلای و 30 میلیون وام ازدواج من سال 96

پدرم ماشین کمپرسی با قولنامه به نام خودش خرید ماشین در شرکت کار می کرد چک به نام پدرم صادر میشد ما می گرفتیم بعد از 6 ماه بی خبر ماشین را به نام مادرش کرد و حالا ماشین را فروخت و پول را از حساب مادرش به حساب من آورد و پرده کرد حالا در حال جدا شدن هستیم این پول هم از فروش طلای من و وام ازدواج من دادم ایا می توانم جای مهریه در خواست بدم لطفا راهنمایی کنید ممنوم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید تقاضای توقیف آن را کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر منظورتان وجودهی است که از بابت فروش خودرو توسط همسر شما صورت پذیرفته در صورتی که بتواند آن را اثبات نمایید بله در غیر این صورت امکان پذیر نیست

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام احتراما هفت ، هشت رویداد مالی و حقوقی را در دو سطر توضیح دادید لازم است یا توضیح بیشتری داده و یا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست . در صورت تمایل تماس بگیرید

افروز گل کارنارنجی

افروز گل کارنارنجی :

این پول به حساب شما سپرده شده و گرچه منبع ان از فروش طلا و وام شما بوده است اما چون ایشان پول را به حساب شما واریز نموده اند جای بحث دارد و ممکن است به عنوان مال امانی و یا مال دارای معارض در خواست استرداد وجوه را نمایند و شما مجبور به بازپرداخت آن وجه شوید پس بهتر است بگذارید تا پایان مدت سپرده در حسابتان بماند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال مبهم می باشد اگر مدارکی دال بر اثبات مالکیت وجوه دارید می توانید اقدام نمایید