مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ماشین

سلام. سال99ماشین ثبت نام کردم به نام همسرم دراومد ومن تیبای خودم رو که داشتم فروختم و پرشیا رو واریزی زدم. حالا همسرم ماشینمو گرفته ازم بحث کردیم و نمیده بهم ومیگه مال خودمه.واینم بگم 9سال ماشینام به نام خودم بوده و تیبا که فروختم قول نامش رو دارم که فروختم به خریدار.ولی هیچ سندی بابت ماشین جدیدکه واریز زدم ندارم. چکارکنم تا بتونم پس بگیرم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود متاسفانه دشوار است به نتیجه برسید مگر تحت شرایطی....

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اشاره نشده است که آیا سند قطعی ماشین به نام همسر شما است یا خیر ؟!

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما فقط بابت واریزی می توانی علیه خانم طرح دعوای مطالبه وجه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بالاخره تیبا را که فروختی پولش را همزمان به حساب همسرت واریز کردی یانه؟

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دعوای رجوع از هبه مطرح کنید.
توجه داشته باشید که نتیجه قابل پیش بینی نیست.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگه بتوانید اثبات نمایید که هبه بوده است میتوانید رجوع از هبه کنید و مسترد نمایید در هر حال نیاز یه بررسی بیشتر شرایط انتقال و واگذاری دارد برای پاسخ دقیقتر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما بابت ادعای که دارید باید دلیل بیاورید بدون مدرک که نمی توانید اقدام حقوقی انجام دهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اثباتش مشکله راهی برای اثبات واریزی خودتان به نام همسربیابید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید با استناد به فیش واریز مطالبه وجه بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه دلایلی مبنی بر پرداخت دارید می‌توانید ثمن را مطالبه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلیلی بر مالکیت شما نباشدامکان استردانیست ولیکن امکان اخذ وجوه واریزی محتملاوجوددارد