مشاوره حقوقی رایگان - باکره نبودن

سلام من چهار ساله ازدوج کردم توی شوهرم دست بزن داره دیشب میخواست منو خفه کنه میخواست منو از خونه بندازه بیرون میگه تو زن بودی من گرفتمت ایا میتونه ثابت کنه کمکم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ادعایشان بلا دلیل است و در صورتی که علیه شما تهمت میزند می تواند علیه وی شکایت نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ادعای ایشان پذیرفته نمیشود میتوانید به عنوان تهمت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شکایت تهمت و ضرب و جرح مطرح نمایید
با 110 تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله امکان اثبات وچه مدت است ازدواج کزدید؟
قبلش ارتباط داشتید؟
برای سایر موارد هم شما می توانید کایت میند به اینشکل قابل اظهار نظر نیست می توانید تماس بگیرید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام سوال شما دارای جوانب مختلفی است :
اولاً ضرب و شتم و ایراد جرح ، همگی دارای وصف کیفری است و می توانید بابت این موضوعات طرح شکایت کیفری نمایید
ثانیا ضرب و شتم و ایراد جرح ، همگی از مواردی است که می تواند از مصادیق عسر و حرج زن شناخته شده و بسته به نظر قاضی می تواند موجب صدور حکم طلاق به درخواست زن گردد
ثالثا موضوعی که مطرح نمودید در شرایط فعلی تان توسط شوهرتان قابل اثبات نخواهد بود
ثالثا نکته ی بسیار بسیار مهم این است که با توجه به فحوای سوالی که مطرح نمودید به نظر می رسد که شما هم گویا ادعای شوهرتان را قبول دارید یعنی به نظر می رسد که از نظر شما نیز ظاهرا ادعای شوهرتان صحیح است ؛ اگر این برداشت صحیح باشد بهتر است همراه با همسرتان برای حل موضوع به یک مشاور روانشناس خانواده مراجعه فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیررر مطلقا
بعد از گذشت 4 سال قابل اثبات نخواهد بود
حتی شما میتوانید از ایشان شکایت تهمت را مطرح نمایید و

یک وکیل

در صورت داشتن شاهد شکایت مطرح کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از 4 سال قابل اثبات نمی باشد شما می توانید از ایشان به عنوان تهمت شکایت نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ادعایش واهی است. اگر دوباره کتک کاری کردن حتما با پلیس 110 صورت جلسه کنید و به پزشک قانونی مراجعه و گواهی بگیرید و سپس شکایت خود را مطرح کنید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید