مشاوره حقوقی رایگان - متهم کردن دختر باکره به رابطه جنسی با زوج در دوران عقد

آیا می توان بر علیه زوج که زوجه را متهم به عدم باکره بودن می کند و به دروغ می گوید که با زوجه زیر یک سقف و در یک رختخواب به صورت پاره وقت و شب ها بوده و او باکره نیست و حق حبس ندارد و برای این مطلب شاهد هم دارد شکایت کرد آیا این اعترافات دروغ با توجه به این که زوجه باکره و دارای نامه پزشکی قانونی است و اصلا با زوج هم خوابی نداشته نوعی حق دفاع از شرافت محسوب نمیشود و اگر زوجه شکایت کند و با توجه به این که زوجه در ایام عقد است و عروسی نکرده می تواند بابت این افترا طلاق بگیرد و مهریه خود راهم بخواهد

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
به مجرد عقد نکاح زوجیت ایجادمیشود وزن وشوهرمی باشند وچنانچه دراین ایام زن وشوهر نزدیکی کنند زن دیگر حق حبس ندارد وباید به خانه شوهر برود واز شوهر تمکین کند والا از نفقه محروم میشود واظهارات زوج نیز افترا نمی باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این موضوع احتیاج به حداقل یک مشاوره حضوری یا مشاوره تلفنی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شکایت تهمت و افترا نتیجه ای نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت تهمت و افترا نتیجه ای نخواهد داشت ولی میتوانید در این مورد اقدامت دیگری انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر امکان شکایت نیست زیرا تمکین و داشتن رابطه زناشویی وظیفه زوجه است و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
افترا نیست ولی برای یک خانم مصداقی از توهین است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام موضوع قابل بررسی می باشد برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شکایت تهمت و افترا نتیجه ای نخواهد داشت ولی میتوانید در این مورد اقدامت دیگری انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با مراجعه به پزشکی قانونی و اخذ گواهی حق حبس شما محفوظ است

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

این افترا محسوب نمیشود اما حق حبس شما از بین نرفته و مهریه هم قابل مطالبه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

این افترا محسوب نمیشود اما حق حبس شما از بین نرفته و مهریه هم قابل مطالبه است