مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام وقت بخیر من 8 ماه نشون بودم بعد بلافاصله عقد و عروسی بعد یکسال و نیم زندگی مشترک به دلیل دخالت های مادرشوهرم، همسرم دادخواست طلاق دادن الان چند هفته مونده به دادگاهی ادعا دارند که من چون شب اول نتونستم به دلیل ترس رابطه برقرار کنم طوری که رابطه نصف و نیمه تا دو ماه داشت و خون خیلی کمی داشتم الان ادعا دارن که من باکره نبودم آیا بعد از گذشت این مدت میشه از طریق پزشک قانونی ثابت کرد که من باکره بودم؟ آیا در صورت عدم اثبات همسرم میتونم ازشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا باید از طریق پزشک متخصص زنان بررسی و معاینه شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با ‌توجه به گذشت 1/5 سال از زمان ازدواج ، ادعای زوج پذیرفته نخواهد شد و در پزشکی قانونی مشخص خواهد شد که شما دوشیزه بوده اید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به پزشک قانونی معرفی و با توجه به زمان طولانی که گذشته اثبات آن مشکل است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر قابل اثبات نیست و شما میتوانید بابت افترا و یا قذف اگر صراحت در نسبت دادن زنا به شما باشد شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این شرایط به نظر قابل اثبات نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده دادگاه چنین ادعایی را نمی پذیرد و فرض بر این است که بکارت در زمان زوجیت از بین رفته است.
از طریق پزشکی قانونی نیز به صورت دقیق قابل تشخیص نیست که شما در زمان عقد باکره بودید یا نه.
اگر چنین ادعایی را مطرح کنید و باعث آبروریزی شما شد می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ادعای ایشان بعد از این مدت پذیرفته نیست و اگر ایشان به شما علنا تهمت میزند میتوانید اعاده حیثیت کنید حتی در شرایطی قذف هم قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به علت گذشت زمان نمیتونه ثابت کنه که شما باکره نبودید مگر خودت اقرار کنی که نباید اقرار کنی بعداً به اتهام افترا ازش شکایت کن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ این موضوع از طریق پزشکی قانونی قابل اثبات می باشد و شما قادر خواهید بود با توجه به اینکه موجبات آبروریزی شما را فراهم کرده اند بابت این عمل علیه آن ها طرح شکایت کنید .

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

هر کسی ادعایی داره خودش باید ثابت کنه اصل بر اینه که شما باکره بودید و ایشون نمی تونن خلاف اونو ثابت کنن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه در حال حاضر باکره هستید یا مدخوله در معاینات پزشکی قانونی مشخص می‌شود ولی اینکه در آن زمان چه بوده است قابلیت معاینه به صورت دقیق ندارد

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

این موضوع از طریق پزشکی قانونی قابل تشخیص نیست ولی بطور معمول در اینجور دعاوی از سوگند بعنوان دلیل بهره میگیرند و ممکنه تحت شرایطی از شما تقاضای سوگند کنند چون منکر شما هستید اول به شما پیشنهاد سوگند میدهند اگر سوگند خوردید دعوای همسرتان ساقط میشه اگه شما سوگند نخورید به همسرتان میگن قسم بخوره. اگه ایشان قسم یاد کنه ادعاش ثابت میشه. فقط حواستان باشه طبق قانون اول شما حق سوگند دارید چون منکر هستید. در صورت عدم اثبات میتونید شکایت کنید ولی به احتمال زیاد نمی توانید از شکایتتان نتیجه بگیرید چون همسرتان صرفا دلیل کافی برای اثبات ادعایش نداشته

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی امکان تشخیص بوسیله متخصص وجود دارد
پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، لیکن نظر پزشکی قانونی ملاک عمل برای قاضی می باشد .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هیچ کاری نمیتونم خونه و مهریه شما تمام و کمال می توانید دریافت کنید البته پزشکی قانونی رابطه وزمان آن را به طور تقریبی نشان میدهد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
همسرتان باید ادعای خودش را ثابت نماید شما نیازی به اثبات ادعای ایشان ندارید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
بله می توانید به جرم افترا شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان افترا قابل تعقیب اند
بهتر است ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید....

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در خصوص قسمت اول سوال می‌بایست به پزشک زنان مراجعه نمایید سوال تخصصیست اما در خصوص قسمت دوم سوال شما اگر سو نیت ایشان را اثبات کنید که باز هم بستگی به نتیجه‌ی مورد اول دارد امکان پذیر است ا