مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

من شاکی پرونده کیفری هستم پرونده کیفرخواست صادر شده به دادگاه کیفری ارسال شده است الان داخل سامانه ثنا اینو نوشته
دستور قضایی مبنی بر ابطال وقت نظارت و تعیین وقت رسیدگی و دعوت طرفین و نماینده دادستان در تاریخ 1400/08/22 صادر گردید.
نامه صادره به شماره مورخ 1400/08/22 با موضوع «احضار/دعوت متهم/محكوم عليه از زندان» و گیرنده «زندان تبریز (مكاتبات قضايي)» ثبت گردید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
متن واضح است شما و متهم احضار شده اید متهم در زندان است در معیت مامورین به دادگاه می آید روز جلسه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام منتظر ابلاغ بمانید و وقت جلسه دادرسی ابلاغ خواهد شد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

همان گونه ک خودتان متوجه شده اید پرونده ب دادگاه ارسال شده وجلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد و افراد ذکر شده در متن ب جلسه احضار خواهندشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توسط دادگاه وقت رسیدگی تعیین شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پرونده ب دادگاه ارسال شده وجلسه رسیدگی تشکیل خواهد شد و افراد ذکر شده در متن ب جلسه احضار خواهندشد