مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام پدر بنده یک خونه داشته که با قید صلح عمری به نام برادرم سند زده بدون اینکه پولی رد وبدل بشه ودر سند هم نوشته شده در قبال صدهزار تومن انتقال پیدا کرد والان پدرم فوت کرده میخاستم ببینم امکان ابطال سند هست چون پولی رد وبدل نشده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه صلح بوده امکان ابطال سند به هیچ عنوان وجود ندارد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.چون صلح انجام شده و در عقد صلح اکثرا ارزش واقعی کالا یا ملک به طرف پرداخت نمیشه و فقط یک توافق هست امکان ابطال وجود نداره

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر صلح عمری بوده و غیر قابل ابطال است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هرچند بعید و سخت نیست اما بعید هم نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا ، متصالح ، مالک قانونی
خانه محسوب میشود و قابل ابطال نخواهد بود

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. با توجه قرار داد صلح منعقده و شرایط خاص این عقد امکان ابطال وجود ندارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. در صلح ارزش واقعی مال در نظر گرفته نمیشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ، صلح انواع مختلفی دارد اما حتی در‌نوع معوض هم ارزش واقعی ملک در نظر گرفته نمیشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

صلح عمری به همین معناست . یعنی بعد از فوت پدرتان خود به خود باطل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
خیر امکان ابطال وجود ندارد مگر اینکه در زمان انتقال ایشان محجور بوده باشند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

علی القاعده خیر مگر محجوریت ایشان در زمان معامله ثابت گردد

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام تنها راه ابطال سند این است که یا بتوانید یا عدم اراده ی انشائی پدرتان را در آن زمان ثابت کنید یعنی باید بتوانید ثابت کنید که ایشان قصد صلح نداشته اند که اثبات این موضوع فوق العاده دشوار است و یا اینکه بتوانید ثابت نمایید که مرحوم پدرتان در زمان عقد صلح ، محجور یا سفیه بوده اند و غیر از این دو مورد ، راه دیگری برایتان متصور نمی باشد در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره با اینجانب تماس بگیرید