مشاوره حقوقی رایگان - توهين و تهديد از طريق پيامک

شخص كه سابقا دوست من بود بابت يك بدهي قديمي كه از او طلب كردم بعد از رد ان شماره من را در بلاك لیست تلفن خود قرار داد و هر بار كه تماس ميگرفتم بوق اشغال ميزد و من هر سري از ناراحتي او را دشنام و تهديد به شكايت و از اين قبيل الفاظ ميفرستادم حالا او از همان پيامك ها كه نميدانم چطور به دستش رسيده شكايت كرده و ابلاغيه برايم امده ايا تعداد اين پيامك ها در مجازات تاثير دارد ؟ و ايا براي بازپرس به احراز رسيده و انكار من فايده اي دارذ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر بصورت پیامک بوده قابل پیگیری و استناد می باشد

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

تهدید وتوهین جرم است ودر صورت اثبات که می‌تواند اسکرین شات پیامک‌ها ویا شهادت شهود باشد موجب مجازات شود وتعداد آن تاًثیری در موضوع اتهام ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر به صورت پیامک باشد قابل اثبات است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تهدید وتوهین جرم است ودر صورت اثبات که می‌تواند اسکرین شات پیامک‌ها ویا شهادت شهود باشد موجب مجازات شود