مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

باسلام مجدد.در مورد ممنوع الخدمات شدن فرد محکوم که تعدادی از وکلا فرمودن،باید عرض کنم که نامه از قاضی حل اختلاف گرفتم بردم برای اداره ثبت احوال جهت مسدود شدن کارت ملی و ممنوع الخدمات شدن فرد.رییس اداره فرمودن که انجام نمیدیم.میخاستم بدونم راه دیگه ای وجود داره برای ممنوع الخدمات کردن شخص یا گیر اوردن اون شخص فراری از طرق دیگه.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید...

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر دادگاه یا شورا اعلام کنه ادارات مکلف به اجرای آن هستند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید بررسی بشود تا علت ممانعت مشخص گردد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید طبق دستور مقام قضایی انجام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر دادگاه یا شورا اعلام کنه ادارات مکلف به اجرای آن هستند