مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کارت ملی

یکی از آشنایان بنده که مالک و مدیر امور مشترکین هم هستند به بهانه خرید یک عدد سیم کارت برای خواهرش ، کارت ملی را از من گرفت و بعد از مدتی برایم sms های زیاد میومد که این سیم کارت به نام شما سند خورد و بعد از مدتی sms میومد که خارج شد. حدودا 7،8 بار این اتفاق افتاد و در حالیکه ایشان میگفت کار من نبوده و من هیچ سیمکارتی با نام شما نخریدم . من پس از پیگیری و تماس با شماره های سیمکارتهای sms شده برام متوجه شدم ادرس همه محل خریداری سیمکارتها دفتر امور مشترکین او بوده، البته اسم او را نیاوردن ، ولی همگی ادرس دفتر امور مشترکین ایشان را دادند. میخواستم بدونم که می‌توانم از ایشان شکایت کرده و ایشان را محکوم کنم و ادعای خسارت بکنم. آیا برای شکایت و محکوم کردن ایشان نیاز به وکیل است یا خودم هم میتوانم به نتیجه برسم. ممنون میشم پاسخ دهید. در ضمن تمامی سیمکارتها همراه اول دائمی 0912 رند بوده . با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید اقدام به شکایت نمایید
در امور حقوقی بهتر است از وکلا که عالم به مسائل هستند استفاده نمایید

یاسر معتمدی محمدیان

جناب آقای یاسر معتمدی محمدیان :

با سلام برای اینکه سیم کارت به نام شما بزنند نیاز است تا از جانب شما امضا کرده و اثر انگشت بزنند که در اینصورت مرتکب جرم جعل شده اند و همچنین لازم است تا از آن فرمی که با نام شما پر کرده اند استفاده کنند که با این کار مرتکب جرم استفاده از سند مجعول هم شده اند لذا می توانید به اتهام هر دو ی این جرایم علیه ایشان طرح شکایت کنید همچنین می توانید در همان شکایت ، خسارات مادی و معنوی خود را نیز مطالبه کنید هر چند که اصولا بعید به نظر می رسد که ورود خسارت مادی و یا معنوی در سوالی که مطرح نمودید توسط قاضی احراز شود همچنین ایشان مرتکب تخلف کاری در زمینه ی دفتر امور مشترکین نیز شده اند که در این رابطه نیز می توانید به امور مشترکین مراجعه کرده و اعلام تخلف نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید