مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه الزام به تمکین

سلام
آیا با وجود داشتن وکیل الزامی به حضور دختر در جلسه الزام به تمکین هست در پیامکی که برای دختر آمده اعلام تاریخ جلسه شده و بیان شده که در صورت ضرورت حضور شما در جلسه به شما ابلاغ می شود دختر اصلا نمی خواهد به دادگاه برود

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگرتایید نشده حتما بروید خیر نیازی نیست وکیل برود کفایت می کند

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

نیازی نیس.مگراینکه دادگاه حضورش لازم بدونه که دراخطاریه وکیل اعلام میکنن که حضورموکل الزامیه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نیاز به حضور باشد در ابلاغیه به وکیل اعلام می شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید وکیل بفرستید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نیاز شد و دادگاه حضور ایشان را لازم دید بله باید برود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در ابلاغیه تاکید بر حضور نشده وکیل هم می تواند مراجعه کند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر نیاز به حضور باشد در ابلاغیه به وکیل اعلام می شود