مشاوره حقوقی رایگان - کار افتادگی

سلام من 14سال سابقه بیمه دارم کارم بیشتر در کارگاه موزاییک سازی بود سختی کار. ولی الان تاندون کتفم تا حدودی پاره شده به مدت شش ماه
دست راستم دیگه بالا نمیاد نمیتونم کار کنم ایا میتونم کار افتاده بشم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بسته به نظر کمیسیون پزشکی است. درخواست خود را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ممکن است شما باید درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بازنشستگی مطرح بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما درخواست خود را مطرح کنید تا در کمیسیون بازنشستگی مطرح بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما درخواست خود را مطرح کنید تا در کمیسیون بازنشستگی مطرح بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما درخواست خود را مطرح کنید تا در کمیسیون مطرح بشود