مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در تحویل آپارتمان پیش فروش در دوران کرونا

سلام و وقت بخیر
من یه واحد آپارتمان در اردیبهشت سال 1400 پیش خرید کردم که توی قولنامه ذکر شده بود که موعد تحویل اول مردادماه سال 1400 خواهد بود و وجه التزام 200 هزار تومن به ازای هر روز دیرکرد تعیین شده بود. حالا 125 روز تاخیر در تحویل منزل داریم و فروشنده مدعی شده با دستور قضایی در دوران کرونا تا 4 ماه هم میتونن تاخیر در تحویل ملک رو داشته باشن. در ضمن قرار بود ملک پکیج داشتخ باشه که آبگرمکن نصب کردن نه پکیج. خواستم ببینم اگر شکایتی صورت بگیره رای به کدوم طرف داده میشه؟؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا اظهارنامه ارسال کنید سپس می توانید بارایه ادله دادخواست الزام به تحویل وانجام تعهدات دهید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام ابتدا باید دادخواست تسلیم مبیع بدید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تعهدات طرفین ملاک خواهد بود در صورت الزام به ایفا تعهد با توجه به شرایط حاکم بر قرارداد و در صورت اخذ گواهی عدم حضور از دفترخانه می توانید خسارات خود را نیز دریافت نمایید