مشاوره حقوقی رایگان - سفته برای ضمانت تخلیه

سلام . میخوام ملکی رو اجاره کنم و مالک یک میلیارد چک تخلیه از من میخواد.منم چک ندارم . اگه به جاش سفته بدم،چه نکاتی رو باید رعایت کنم .و اینکه آیا با توجه به اینکه مالک رو نمیشناسم بعدا میتونه برام مشکل ساز بشه؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

روی سفته بنویسید بابت تضمین تخلیه یک کپی هم بگیرید در قرارداد هم با شماره سفته و بابت تضمین تخلیه قید شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در قرارداد حتما مشخصات سفته ها و اینکه بایت ضمانت تخلیه هست قید شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شماره سفته و مبلغ و اینکه بابت ضمانت تخلیه است در قرارداد و در خود برگ سفته قید نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حتما شماره سفته و مبلغ و اینکه بابت ضمانت تخلیه است در قرارداد و در خود برگ سفته قید نمایید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام مشخصات سفته و اینکه بابت ضمانت تخلیه است در قرارداد و در سفته قید شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در قرارداد حتما مشخصات سفته ها و اینکه بایت ضمانت تخلیه هست قید شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در قرارداد و سفته ها ذکر شود که بابت تخلیه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مشخصات سفته و اینکه بابت ضمانت تخلیه است در قرارداد و در سفته قید شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام توافقات فی مابین باید به صورت کامل و واضح در قرارداد درج گردد و به سفته مورد ضمانت نیز اشاره شود روی سفته نیز این موضوع می تواند قید شود تا احیانا از سوء استفاده های آتی جلوگیری به عمل آید همچنین می توانید در قرارداد فی مابین یک نفر داور که مطلع از امور حقوقی و قراردادها باشد از جمله های محترم دادگستری را تعیین نمایید تا به اختلافات احتمالی در آینده رسیدگی و داوری نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

مشخصات سفته ها و دلیل صدور سفته ها را در قارارداد اجاره بنویسید در سفته هم بنویسید جهت ضمانت تخلیه

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

حتما شماره سفته و مبلغ و اینکه بابت ضمانت تخلیه است در قرارداد و در خود برگ سفته قید نمایید