مشاوره حقوقی رایگان - سپاه و ارتش

نیرو ارتش و سپاه برای بانوان سال 1400,1401 پذیرش دارند ؟بنده امسال دیپلم رشته انسانی میگیرم ولی معدل پایه 19 و 19 صدم هست میخواستم که عضو نیروی سپاه یا ارتش بشم شرایط اسلامی و .. دارم منتهی تنها مشکل اینه که فرزند طلاقم و پدرم سابقه قضایی و زندان دارن بنظر شما برای ورود به یکی از این دو نیرو چکار باید کنم درضمن بسیج عادی هستم اما قراره به فعال تغییر پیدا کنه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از ارگانهای مربوطه زمان استخدام و شرایط را بپرسید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید از ارگانهای مربوطه زمان استخدام بپرسید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.باید از ارگان مربوط به استخدام جویا بشین که شرایط پدرتون موثر هست یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید از ارگانهای مربوطه زمان استخدام بپرسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام جهت اطمینان از ارگان مربوطه سوال کنید