مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارفرما

سلام،
ما داخل یک مغازه مشغول به کار هستیم ، حدود 2 ماه پیش کارفرمای ما فوت کردند، ظاهرا قبل از فوت هم اموالشان را به همسرشان صلح کرده اند، دیروز که برای رد کردن لیست و گرفتن فیش برای پرداخت حق بیمه به کارگزاری مراجعه کردیم ، به ما گفتند که سیستم امکان صدور فیش را نمیدهد (البته ما نگفتیم که کارفرمای ما فوت کرده) حالا ما باید چکار کنیم؟؟؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

یا کارفرمای جدید شماره بیمه نماید و یا بیمه اختیاری نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توسط کارفرما بیمه شوید یا خودتان بیمه اختیاری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

توسط کارفرما بیمه شوید یا خودتان بیمه اختیاری کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

توسط کارفرما بیمه شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام توسط کارفرما بیمه شوید و یا اینکه خودتان بیمه اختیاری رد کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

توسط کارفرما بیمه شوید یا خودتان بیمه اختیاری رد کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام توسط کارفرما بیمه شوید یا خودتان بیمه اختیاری رد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید ورثه کارفرما درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایند تا مالکیت ورثه نسبت به شرکت مشخص گردد و سپس مالک جدید میتواند حق بیمه شما را پرداخت نماید