مشاوره حقوقی رایگان - تعیین تکلیف کارگر پس از فوت کارفرما

سلام من شانزده سال مستمر و بدون وقفه کارگر کارگاه کشاورزی بودم شش ماه پیش کارفرما بعلت کرونا فوت نمودند خانواده متوفی طبق گذشته بیمه ام را پرداخت نمودند یک ماه پیش بازرس تامین اجتماعی کارگاه را بعلت فوت کارفرما تعطیل گزارش نمودند در صورتی که پانزده هکتار زیر کشت داشتیم باز هم با مراجعه به تامین اجتماعی فیش واریز حق بیمه صادر نمودند و تا به امروز تاخیری در پرداخت نداریم پانزده روز پیش بعلت ساییدگی مفصل به جراح ارتوپد مراجعه نمودم وعمل جراحی تعویض مفصل انجام دادم حالا که با مدارک پزشکی مراجعه نمودم تامین اجتماعی میگوید به علت فوت کارفرما شما نمیتوانید از مزایای طول درمان و خسارت وارد شده به خود هیچ گونه اقدامی کنید با وجود اینکه کمیسیون تامین اجتماعی هم در حال حاظر دوماه مرخصی را تایید نموده است لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دیوان عدالت اداری شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود می توانید دیوان عدالت اداری شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دیوان عدالت دادخواست بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

به دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق دیوان عدالت پیگیری نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدارک مسجلی دارید ابتدا از طریق اداره کار و امور اجتماعی اقدام کنید و در نهایتا اگر باز هم نتیجه مثبت نگرفتید با همان مدارک به دیوان عدالت اداری میتوانید شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

فوت کارفرما ارتباطی پرداخت خسارات شما ندارد