مشاوره حقوقی رایگان - نسبت کارفرما و کارگران و ورثه کارفرما

به نام خدا
با سلام و عرض ادب خدمت شما
فرض بفرمایید فردی نزدیک بیست سال برای پدر ما کار کرده و توسط ایشان بیمه شده است. پس از فوت پدر، تکلیف ما وارثان نسبت به آن فرد چیست؟ آیا میتوانیم عذرش را بخواهیم یا باید تا بازنشسته شدن قانونی او را در کار نگه داریم؟
با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر حقوقی از قبل دارد می تواند از طریق اداره کار مطالبه کند و برود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ماهیت کار دائمی است باید ادامه بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عر دو اما در صورت مورد اول باید کلیه حقوق و سنوات و بیمه وی را تصفیه حساب کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر کارفرما هستید مکلف به پرداخت می باشید..