مشاوره حقوقی رایگان - رابطه زوری

سلام خسته نباشید بنده 18 سال سن دارم 4 سال پیش دمه مدرسه با پسری اشنا شدم باهم دوست بودیم تا اینکه یک روز منو به زور به انباری خونشون برد و بکارت منو در سن 14 سالگی گرفت و از من فیلم گرفت و ادعا کرد که منو دوست داره و قول ازدواج داده و من از ترس اینکه ابروی پدر مادرم نره و اونا حرص منو نخورن 4 سال تن به یه رابطه زوری دادم و ادعا کردم ک منم دوسش دارم ک برام مشکلی پیش نیاد چون منو تهدید میکرد میام دمه خونتون باباتو میکشم ابروتو میبرم فیلماتو پخش میکنم فحاشی های شدید فحش به همه کس من میداد تا اینکه امروز بهم فشار شدید اورد و تهدید های شدید میکرد ک طاقت نیوردم و به کلانتری رفتم و همه چیزو گفتم اون حتی منو کلی کتک میزد و من از ترس ابرو بهش باج میدادم و باهاش رابطه برقرار میکردم و کتکاشو‌ میخوردم ک باز یه بار به خاطر کتکاش ازش شکایت کردم ک گفت فیلمتو پخش میکنم ک منم رضایت دادم مجبور بودم از ترس پدر مادرم
پدر مادرمم میدونستن ما باهمیم چون به خاطر کاری ک کرد قول ازدواج داد بهم حتی موقعی ک شکایت کردم به خاطر کتکایی ک زد پدرمم بود ولی اونا در تعجب بودن ک اون این همه منو اذیت میکنه فحش میده کتک میزنه تهدید میکنه اس ام اس فحش میده ولی چرا من هنوز باهاشم میشه بهم بگید حکمش چیه من دوست ندارم دیه بگیرم دوس دارم طبق قانون کاری کنم ک تا عمر داره به فکر کاری ک کرد با من باشه کاری کنن ک درس عبرت بشه برا بقیه
خواهش میکنم جرمشو بگید که چیه

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

اگر مورد زنای به زور اثبات شود مجازات آن اعدام است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید شکایت کنید هم بابت زنا به عنف و هم تهدید و کتکاری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت کنید که به عنف بوده می توانید پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ثابت کنید که به عنف بوده می توانید پیگیری کنید