مشاوره حقوقی رایگان - بازه زمانی برداشت چک از حساب

با سلام میخاستم ببینم چکی که ما به کسی دادیم بعد از سررسیدش اگر برداشت نکنن تا چه زمانی میتونن این کارو انجام بدن و برداشت کنن آیا مثلا میشه یکسال بعد ببرن بانک چک رو موجودی نداشته باشه و. برگشت بزنن یا هروقت دلشون خواست ببرن ؟؟و سقف زمانی داره یا اصلا محدودیت زمانی نداره؟؟

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

چک در دست هر فردی دلیل بر مدیونیت صادر کننده ست و شماباصدور این چک به شخصی که چک دستش هست اجازه دادید که وجه چک را هر زمان خواست مطالبه کند.اما اگر چک امانی بوده است یا بابت ضمانت بوده یک اظهارنامه برای دارنده بفرستید که چک رابشما پس دهد یا اینکه اظهارنامه دهید که مثلا ظرف یکهفته نسبت به وصول وجه اقدام کند و‌علت عملکرد خودرا هم درخواست دسته چک جدید اظهار کنید و اینکه نیاز به دسته چک خوددارید و این مدرک دلیل قانونی شماست که وی نسبت به چک‌ شما اقدام کند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر زمان می تواند چک را به بانک ارائه و نسبت به وصول اقدام نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام محدودیت خاصی در قانون پیش بینی نشده

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

محدودیتی در قانون پیش بینی نشده شما هر زمان میتوانید به بانک‌ مراجعه و برای وصولش اقدام کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محدودیت زمانی ندارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

محدودیتی در قانون پیش بینی نشده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله صادرکننده چک باید ، به اندازه مبلغ چک ، برای همیشه وجه نقد در بانک داشته باشد و اگر دارنده چک ، بعد از سررسید در هر زمانی به بانک مراجعه و در حساب موجودی نباشد ، میتواند چک را برگشت بزنید