مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی

با عرض سلام و خسته نباشید. یک جایی خوندم که مصداق توهین باید کاملا مشخص باشه و جمله کلی توهین حساب نمیشه. مثلا اگر کسی توهینی به همه ی وکلا کنه نمیشه تحت پيگرد قرارش داد. درسته؟ و اینکه اگر شخصی به همه طرفداران یک جریان سیاسی توهین کند قابل پیگیری می‌باشد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما هستش تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر قابل شکایت کیفری است ولی نه توسط شخص حقیقی ، بلکه اتحادیه یا صنف یا سازمان یا .... باید اقامه دعوا نماید و