مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و تقسیط مهریه

سلام من تقاضای مهریه کرده ام و همسرم بعد از قطعی شدن حکم مهریه تقاضای اعسار و تقسیط داده و شاهد به دادگاه معرفی کرده که من اموالی ندارم و هیچ نقل و انتقالی در یک سال اخیر نداشته ام درصورتی که 20میلیون در حسابش بوده که حالا نیست و حدود 6سال هست که در شهر دیگری ساکن بوده و به کار مشغول است و حالا هم ساکن همون جا هستن ولی شاهدها از شهر پدرشون هستن آیا نظر شاهدها قبول میشود و پولی که انتقال داده آیا برگردانده میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام تا یکسال قبل از صدور دادنامه قطعی اگر کالی جا به جا شده باشد امکان استناد به آنها هست،و شما می توانید شهود را جرح کنید و به آنها ایراد وارد کنید که از زندگی همسر شما مطلع نیستند و اطلاعات آنها ناقص است.

یک وکیل

سلام" قانون اعسار برای کاهش آمار زندانیان مالی وضع شده و معمولاً اعسار افراد مدعی اعسار اگر دعوی را درست طرح و شهود واجد شرایط خود را معرفی و بطور واحد و بدون اختلاف به نفع مدعی اعسار شهادت دهند ثابت و بدهی تقسیط می گردد . متأسفانه گریزگاههایی برای فرار از پرداخت دین افراد بوجود آمده است .