مشاوره حقوقی رایگان - معامله فضولی که خود مالک مبایعه نامه را امضا کرده است

پدرم درقید حیات اموال خود را تقسیم کرده بصورت مبایعه نامه و وکالتنامه وکدرهگیری واستعلامات بنام خریدار ان ،عده ای از املاک سند رسمی گرفته شده و وعده ای بصورت مبایعه نامه مانده ،ملکی به بنده توسط پدرم داده شده که قبل من به برادرم جهت گرفتن وام سند زده بود وموقع تقسیم بخاطر گم کردن سند توسط برادرم که مالک بود بعنوان شاهد سند فضولی را امضا کرد و اقرار شفاهی کرد که سند را با پدرم که بیسواد بود فسخ کردند حالا بنده بعداز اتمام کار های شهرداری که میخاستم سند بنام خود بزنم ادعای مالکیت میکند گویا سند اول فسخ نشده وفریبکاری توسط برادرم انجام گرفته در ضمن پدرم سال 93 فوت کردند تکلیف بنده چیست با تشکر از اساتید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر سندرا امضا زده یعنی تایید نموده ومعامله صحیح وفضولی نیست.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر سندرا امضا زده یعنی تایید نموده ومعامله صحیح وفضولی نیست.