مشاوره حقوقی رایگان - منع تعقیب

با عرض سلام و ادب
خانمم دادسرا ازم شکایت کرده . به اتهام . تهدید به قتل، ضرب و جرح، افترا توهین ، ترک انفاق و...منم در دادسرا از خودم دفاع کردم بعد گذشت چند ماه الان زده منع تعقیب برام ولی هنوز برام ابلاغیه نیومده . سوال اولم اینه که رفع اتهام ازم شده ؟ سوال دوم میشه من برم اعاده حیثیت کنم اگه اعاده حیثیت بزنم چی میشه میتونم اونا مجازات کنم ؟؟؟؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر اعاده حیثیت نتیجه ای نخواهد داشت

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

منع تعقیب یعنی یا جرمی واقع نشده یا اداله کافی نداشته. خیر. شکایت اعاده حیثیت یا همان افترا نکنید زیرا بی فایده است.