مشاوره حقوقی رایگان - چک تخلیه

بنده سال 95 یه مغازه کرایه کردم و 5 سال مشغول فعالیت بودم
چک تخلیه به مبلغ 500 میلیون تومان به سر رسید سال 95 و با قید امانت بابت تخلیه و یک فقره چک دیگر بابت تسویه مالیاتی سال 95 باز هم با قید امانت به موجر تحویل دادم و رسید اونو دارم
امسال بعد از عدم توافق سر اجاره بها تخلیه کردم ایشون به کس دیگه اجاره داد
بعد از 6 ماه با تهدید که شارژ مغازرو پرداخت نکردی(در صورتی که لفظی توافق بر پرداخت روی اجاره بها بود و طی صحبت با کارمندشون ایشون هم تایید کردند که مبلغ بالاتری از اجاره دادی) و میخوام چکو برگشت بزنم
میخواستم ببینم ایشون میتونن روی چک بنده کاری انجام بدن
ضمنا هیچگونه اجاره نامه ای بین ما منعقد نشده و همه چیز لفظی بوده
برای استرداد چک ها هم راهنمایی بفرمایید
ممنونم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید