مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

من قبل از جدا شدن با همسرم رفتیم محضر و من نوشتم مهریه ام را گرفته ام ولی سه ماه بعد از این ماجرا زمان جدایی توافق کردیم که ایشان ماهی یک عدد نیم سکه به من بدهند و بر اساس این توافق ما دادنامه تنظیم و قطعی شد و دو سال پرداخت کردند ولی 6 ماه است پرداخت نکرده و من حکم جلب گرفته ام آیا در دادگاه میتواند ادعا کند من مهریه ام را قبلا گرفته ام ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگر به طوررسمی دردفترخانه اعلام کرده باشید که گرفتید ودردفترخانه ثبت شده باشد بله میتواند استنادکند