مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ترکه توسط دو تا از فرزندان متوفی

سلام خسته نباشید ما 5 خواهر ویک برادر هستیم من مستاجر منزل مادرم هستم والان دوماهی هست که مادرم فوت شده است الان یکی از خواهرانم وبرادرم درخواست تحریر ترکه ومهرموم ترکه را کرده اند حال وضعیت منی که مستاجر مادرم هستم ودر آنجا زندگی میکنم وقولنامه ای بینمون نوشته نشده چیست لطفا راهنماییم کنید با تشکر

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چون اجاره نامه ندارید باید ثابت کنید که اجاره بین شما بود و مثلا به فیش های واریز ی به مادرتان برای اثبات قرارداد استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید ادعای خود را ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما با اثبات اجاره تا پایان مدت سکونت خواهسد داشت

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می بایست ادعای خود را به طرق دیگر مثلا فیشهای واریزی ثابت کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قراداد ندارید به فیش های پرداخت اجاره استناد کنید تا مشکل مرتفع شود. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید قرارداد اجاره خود را ثابت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام به هر حال باید ادعای خود را ثابت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به پرداختها به عنوان اجاره بها استناد نمایید یا با شهود اثبات کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بایددبا شهادت ثابت کنید مستاجر هستید و تاریخ ابتدا و انتهای اجاره را هم اثبات کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما اثبات نمایید که خانه را اجاره کرده اید و مستاجر هستید امکان مهرو موم وجود ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به هر حال باید ادعای خود را ثابت کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باید قرارداد اجاره خود را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر شما اثبات نمایید که خانه را اجاره کرده اید و مستاجر هستید امکان مهرو موم وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.