مشاوره حقوقی رایگان - مزایده یک آپارتمان وراثتی

با سلام
موضوع: تقسیم یک آپارتمان وراثت بنده به عنوان پسر از پدرم حدود 60 درصد یک آپارتمان را به ارث برده ام.
در صورت به مزایده گذاشته شدن ملک و شرکت در مزایده اگر برنده شوم باید کل مبلغ ملک را به حساب دادگستری واریز کنم و یا میتوانم به دلیل نداشتن نقدینگی به اندازه سهم خودم از مبلغ کل کسر و مابقی را واریز کنم؟
ضمنا معایب فروش ملک به صورت مزایده ای چه مواردی می باشند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
معایبی ندارد مگر اینکه کارشناس کمتر از قیمت روز کارشناسی کرده باشد.
به هر حال می توانید از طریق اجرای احکام پیگیری کنید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

به میزان سهم سایرین باید واریز کنید. البته برای شرکت در مزایده باید ده درصد مبلغ پایه کارشناسی را بپردازید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سلام باید مابه التفاوت را پرداخت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در صورت برنده شدن در مزایده شما میتوانید با موافقت اجرای احکام فقط به اندازه سهم سایر وراث ، مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
در روز مزایده 10٪ از کل مبلغی که آگهی شده باید بپردازید برای مابقی که مهلت یک ماه می باشد با هماهنگی اجرای احکام سهم شما کم می شود . بهتر است به مدیر اجرای احکام مراجعه کنید تا اطلاع بیشتری بدست بیاورید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام بستگی به واحد اجرای احکام دارداما به نظر میرسد سهم شما کسر میگردد ومعایب ملک توسط کارشناس درآگهی مزایده باید ذکر گردد

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام رویه اجرا شهر های مختلف متفاوت است . از معایب ممکن است شخص دیگری در مزایده برنده شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام باید مابه التفاوت را پرداخت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به میزان مازاد بر سهم خود واریز مینمایید