مشاوره حقوقی رایگان - سرقت سیستم ترمز

سلام
من موتورمو جلوی در خونه پارک میکنم یک سالی میشه بعد دیروز ظهر یه فردی اومده ترمز جلو رو باز کرده خیلی هم قیمتی بوده برده دوربین خونه همسایه رو چک کردیم قبلش با موتور دور زده بود تو اون محله شماره پلاک موتورش هم افتاده چطور میتونیم پیگیری کنیم؟

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام شکایت کیفری مبنی بر سرقت کنید وفیلم از پلاک گرفته شده را ضمیمه شکایت وموتور را توقیف کنید

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام . از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت سرقت مطرح نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت سرقت را مطرح نمایید و فیلم دوربین مدار بسته را ضمیمه شکوائیه نمایید تا پرونده در اداره آگاهی بررسی بشود و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارائه مدارک با عنوان سرقت شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با ارائه مدارک با عنوان سرقت شکایت کنید.اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بسیار عالی ک شماره پلاک را دارید. بامراجعه ب دفتر خدمات قضایی شکایت کیفری مبنی بر سرقت مطرح نمایید و فیلم دوربین و شماره پلاک را ضمیمه شکواییه نمایید. با استعلام از پلیس راهور اطلاعات شخص سارق محرز خواهد شد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به دفتر خدمات الکترونیک قضائی رفته و شکایت سرقت کنید. پلاک موتور شخص سارق را به همراه عکس ارائه بدهید. یک نسخه از فیلم در سی دی بزنید و ارائه بدهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با ارائه مدارک با عنوان سرقت شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد فیلم دوربین شکایت سرقت مطرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام شما باید شکایت سرقت را مطرح نمایید و فیلم دوربین مدار بسته را ضمیمه شکوائیه نمایید تا پرونده در اداره آگاهی بررسی بشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به دادسرا شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دفاتر خدمات قضایی میتوانید اقدام به شکایت بایت سرقت کنید وفیلم هم به عنوان دلیل ضمیمه کنید